T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Terugbelverzoek

Stratenmaker Standdaarbuiten

Bent u op zoek naar de stratenmaker in Standdaarbuiten? Verschuren Groen is gespecialiseerd in bestratingen om uw terras opnieuw te bestraten. Ook verzorgen wij tips en adviezen om uw straat helemaal compleet te maken. We doen bestratingen onder andere voor particulieren, bedrijven, gemeenten en institutionele instellingen.

Verschuren Groen werkt met vakkundige stratenmakers in Standdaarbuiten, die u van advies kan dienen of praktische ondersteuning bieden bij de bestrating van uw tuin, terras of oprit. Wij leggen alle soorten bestratingen. Zolang het maar aan uw wensen en eisen voldoet:

  • Sierbestrating in alle denkbare maten en kleuren;
  • Tuintegels, ook groot formaat;
  • Opritstenen, klinkers, waalformaat, dikformaat;
  • Herbestrating, gebruikte bestrating, 2e hands bestrating;
  • Levering van partijhandel en stenen;
  • Leveren en afvoeren van grond, zand en grind/ split;
  • Straatwerk en grondwerk;
  • Hovenierswerkzaamheden.

Stratenmakers gezocht in Standdaarbuiten

Een erf opnieuw bestraten of enkel de tuin bestraten hoeft niet veel geld te kosten. Het is echter mogelijk om aanzienlijk te besparen op de bestrating. Verschuren Groen maakt gebruik van duurzame materialen en een breed scala aan machinepark en apparatuur. Wij kunnen in korte tijd uw omgeving volledig bestraten.

Bij de bestrating van uw tuin kunnen wij gebruikmaken van sierbestrating, voor decoratieve doeleinden of middels klinkers, grind of kiezels. Alles is mogelijk en vanuit uw wensen en eisen kiezen we wat voor uw situatie het beste is.

Het bestraten van bijvoorbeeld de oprit is een klus die veel voorbereiding vraagt, en welke nauwkeurig moet worden uitgevoerd. Verschuren Groen informeert graag over de opties en prijzen.

Stratenmaker prijzen Standdaarbuiten

De kosten voor het leggen van bestrating plus onze bijbehorende services zoals het grondwerk en afvoeren van oude bestrating kunt u zelf berekenen in onze calculatie-tool.

Voor de wat uitgebreidere projecten komen wij graag eerst bij u langs om een offerte op maat te kunnen maken, neem hiervoor contact met ons op.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek