T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Terugbelverzoek

Stratenmaker Roosendaal

Op zoek naar een stratenmaker in Roosendaal? Verschuren Groen heeft uitgebreide ervaring in de aanleg van bestratingen. Wij zorgen ervoor dat uw sierbestrating en andere diverse vormen van bestratingen naar 100% tevredenheid wordt uitgevoerd. Wij hebben diverse klanten, zoals: particulieren, bedrijven, gemeenten en institutionele instellingen.

Onze stratenmakers hebben tientallen jaren ervaring in het aanleggen van bestratingen. Wij zijn op de hoogte van de ontwikkelingen en kunnen alle type bestratingen voor u aanleggen. Naast het vakkundig leggen van bestrating kunt u ook bij ons terecht voor het leveren van allerlei soorten kwaliteit bestrating.

Stratenmaker gezocht in Roosendaal

Afgelopen jaren hebben wij een tevreden klantenkring opgebouwd van zowel particulieren als bedrijven in de omgeving Roosendaal. Als stratenmaker in Roosendaal hebben wij een breed scala aan wagenpark, apparatuur en gebruiken wij duurzame materialen.

Om u een beeld te geven van onze uitgebreide dienstverlening volgt onderstaand een opsomming. U kunt bij ons terecht voor:

  • Bestraten van uw oprit;
  • Ontwerp en sierbestrating;
  • Verwijderen en afvoeren van oude bestrating;
  • Bestraten van uw tuin;
  • Leveren waaltjes, sierbestrating, terras tegels, tuintegels en stoeptegels;
  • Graafwerkzaamheden en levering van grond en zand;
  • Hovenierswerkzaamheden.

De ervaren stratenmakers van Verschuren Groen adviseert u graag ook over de mogelijkheden binnen uw situatie. U bent voor de levering van kwaliteit bestrating bij Verschuren Groen aan het goede adres. Ook is het mogelijk om tuinwerkzaamheden in Roosendaal te laten doen door onze hoveniers.

Stratenmaker prijzen Roosendaal

De kosten voor het leggen van bestrating plus onze bijbehorende services zoals het grondwerk en afvoeren van oude bestrating kunt u zelf berekenen in onze calculatie-tool.

Voor de wat uitgebreidere projecten komen wij graag eerst bij u langs om een offerte op maat te kunnen maken, neem hiervoor contact met ons op.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek