T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Stratenmaker Oudenbosch

Verschuren Groen is de stratenmaker in Oudenbosch en de hoveniers werken voor particulieren, bedrijven, gemeenten en institutionele bedrijven. U kunt bij ons terecht voor herbestrating, bestrating en sierbestrating.

Wij ontzorgen voor u de gehele bestrating, waarbij we beginnen met het verwijderen van de oude bestrating, het leveren van de bestrating en het grondwerk. De bestrating kunnen wij leggen in verschillende categorieën, zoals: betontegels, betonklinkers, gebakken klinkers, keramische bestrating, wildverband en getrommelde bestrating.

Als stratenmaker uit Oudenbosch leggen wij elk gewenst patroon, ook in combinaties van verschillende bestratingen is het mogelijk. We doen alles volgens uw wensen en eisen!

Stratenmakers gezocht in Oudenbosch

Als u op zoek bent naar een gerenommeerde stratenmaker in Oudenbosch dan bent u bij Verschuren Groen aan het juiste adres. Wij zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van straten. Wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit en vakkundigheid van onze stratenmakers terug te zien is in onze straten.

Wij garanderen de beste straten en door onze ervaring in het aanleggen van straten scoren wij gemiddeld een 100% tevredenheidsgarantie. U kunt bij ons terecht voor nagenoeg alle soorten bestrating, denk aan het leggen van sierbestrating, tuintegels, klinkers, terras tegels, waaltjes of stoeptegels.

Naast het aanleggen van straten kunt u bij ons ook terecht voor tuinwerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor:

  • Bestraten van uw oprit
  • Ontwerp en sierbestrating
  • Verwijderen en afvoeren van oude bestrating
  • Bestraten van uw tuin
  • Leveren waaltjes, sierbestrating, terras tegels, tuintegels en stoeptegels
  • Graafwerkzaamheden en levering van grond en zand
  • Hovenierswerkzaamheden.

Stratenmaker prijzen Oudenbosch

De kosten voor het leggen van bestrating plus onze bijbehorende services zoals het grondwerk en afvoeren van oude bestrating kunt u zelf berekenen in onze calculatie-tool.

Voor de wat uitgebreidere projecten komen wij graag eerst bij u langs om een offerte op maat te kunnen maken, neem hiervoor contact met ons op.

Prijsindicatie per m2
Grasveld €5 - €10
Beplanting €10 - €30
Straatwerk €50 - €150
Graszoden €75 - €150
Schuttingen €50 - €150

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek