T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Stratenmaker Oud-Gastel

Verschuren Groen is de stratenmaker uit Oud-Gastel en zeer gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen voor bedrijven, particulieren, gemeenten en institutionele bedrijven. Wij werken met duurzame materialen en een uitgebreid machinepark en apparatuur. Op die manier kunnen wij de klussen vlot klaren!

Wij leggen alle soorten bestratingen. Zolang het maar aan uw wensen en eisen voldoet:

  • Sierbestrating in alle denkbare maten en kleuren;
  • Tuintegels, ook groot formaat;
  • Opritstenen, klinkers, waalformaat, dikformaat;
  • Herbestrating, gebruikte bestrating, 2e hands bestrating;
  • Levering van partijhandel en stenen;
  • Leveren en afvoeren van grond, zand en grind/ split;
  • Straatwerk en grondwerk;
  • Hovenierswerkzaamheden.

Stratenmakers gezocht in Oud-Gastel

De ‘look and feel’ van uw woning wordt bepaald door verschillende factoren. Een van deze factoren is de bestrating van uw oprit, onderhoud van uw tuin en de grond rondom uw omgeving.

Verschuren Groen wilt graag uw oprit opnieuw bestraten, een plan maken voor uw tuinbestrating en hulp bieden bij hovenierswerkzaamheden. Wij beheren goede stratenmakers in Oud-Gastel, die vakkundig uw tuin en oprit kunnen bestraten.

Zo doen we voor onze klanten ook veel sierbestrating. Sierbestrating zijn alle vormen van bestrating die een decoratieve functie hebben. U kunt bij sierbestrating onder andere denken aan het bestraten van een terras in bepaalde patronen. Zo maken wij gebruik van diverse decoratieve tegels en kunnen we ten alle tijden aan uw wensen en eisen voldoen. U kunt daarvoor heel gemakkelijk een offerte aanvragen.

Naast het toepassen van diverse sierbestratingen maken we ook veel gebruik van klinkers, die sterker zijn en een zwaarder gewicht kunnen dragen dan in vergelijking met sierbestrating. Indien u niet op de hoogte bent van al deze toepassingen, onze stratenmakers geven uiteraard ook adviezen!

Stratenmaker prijzen Oud-Gastel

De kosten voor het leggen van bestrating plus onze bijbehorende services zoals het grondwerk en afvoeren van oude bestrating kunt u zelf berekenen in onze calculatie-tool.

Voor de wat uitgebreidere projecten komen wij graag eerst bij u langs om een offerte op maat te kunnen maken, neem hiervoor contact met ons op.

Prijsindicatie per m2
Grasveld €5 - €10
Beplanting €10 - €30
Straatwerk €50 - €150
Graszoden €75 - €150
Schuttingen €50 - €150

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek