T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Terugbelverzoek

Stratenmaker Hoeven

Op zoek naar een stratenmaker in Hoeven? Verschuren Groen heeft uitgebreide ervaring in de aanleg van bestratingen. Wij zorgen ervoor dat uw sierbestrating en andere diverse vormen van bestratingen naar 100% tevredenheid wordt uitgevoerd.

Verschuren Groen is de stratenmaker uit Hoeven en bedienen onze particuliere klanten, bedrijven, gemeenten en institutionele instellingen. Onze stratenmakers zijn dagelijks bezig met het aanleggen van straten.

Heeft u een foto of voorbeeld van een sierbestrating die u erg aanspreekt? We maken op basis daarvan een uniek bestratingsplan en beginnen dan de werkzaamheden. Wij leggen alle soorten bestratingen. Zolang het maar aan uw wensen en eisen voldoet:

  • Sierbestrating in alle denkbare maten en kleuren;
  • Tuintegels, ook groot formaat;
  • Opritstenen, klinkers, waalformaat, dikformaat;
  • Herbestrating, gebruikte bestrating, 2e hands bestrating;
  • Levering van partijhandel en stenen;
  • Leveren en afvoeren van grond, zand en grind/ split;
  • Straatwerk en grondwerk;
  • Hovenierswerkzaamheden.

Stratenmakers gezocht in Hoeven

Als professionele stratenmakers werken we graag met duurzame materialen. We hebben een breed scala aan machinepark en apparatuur om de beste straten te leggen. We werken vanuit een bestratingsplan en stellen daar operationele doelen vast. Zo kunnen we heel gemakkelijk en flink wat kosten besparen!

Uiteraard kunnen we als professionele bestrater diverse steensoorten voor u aanleggen. Kies bijvoorbeeld voor een sierbestrating op basis van steensoorten die daar goed voor geschikt zijn, of laat ons een unieke vorm voor u leggen met materialen waar een zeker karakter vanuit gaat.

Stratenmaker prijzen Hoeven

De kosten voor het leggen van bestrating plus onze bijbehorende services zoals het grondwerk en afvoeren van oude bestrating kunt u zelf berekenen in onze calculatie-tool.

Voor de wat uitgebreidere projecten komen wij graag eerst bij u langs om een offerte op maat te kunnen maken, neem hiervoor contact met ons op.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek