T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Terugbelverzoek

Stratenmaker Bosschenhoofd

Een vakkundig aangelegde bestrating en sierbestrating straalt sfeer uit, zowel voor uw woonomgeving als bedrijfspand. Verschuren Groen heeft diverse klanten, zoals: particulieren, bedrijven, gemeenten en institutionele instellingen. Onze stratenmakers uit Bosschenhoofd zorgen ervoor dat uw terras, oprit of parkeergelegenheid perfect wordt aangelegd.

Bent u van plan om een oprit, tuinaanleg of terras te bestraten? Doe dat dan samen met Verschuren Groen! Wij leveren diverse soorten bestrating en sierbestrating voor u aan. En ook voor het afgraven en afvoeren van zwarte grond of oude bestrating bent u bij ons aan het juiste adres.

Om u een beeld te geven van onze uitgebreide dienstverlening volgt onderstaand een opsomming. U kunt bij ons terecht voor:

  • Bestraten van uw oprit;
  • Ontwerp en sierbestrating;
  • Verwijderen en afvoeren van oude bestrating;
  • Bestraten van uw tuin;
  • Leveren waaltjes, sierbestrating, terras tegels, tuintegels en stoeptegels;
  • Graafwerkzaamheden en levering van grond en zand;
  • Hovenierswerkzaamheden.

Stratenmakers gezocht uit Bosschenhoofd

Om een erf of tuin te bestraten hoeft het niet altijd heel duur te zijn. Door ons breed scala aan machinepark, gebruik van duurzame materialen en uitgebreid apparatuur kunnen we in korte tijd uw wensen en eisen volledig omzetten in een top bestrating.

Stratenmaker prijzen Bosschenhoofd

De kosten voor het leggen van bestrating plus onze bijbehorende services zoals het grondwerk en afvoeren van oude bestrating kunt u zelf berekenen in onze calculatie-tool.

Voor de wat uitgebreidere projecten komen wij graag eerst bij u langs om een offerte op maat te kunnen maken, neem hiervoor contact met ons op.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek