T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Ontwerp

Omdat de inrichting van uw tuin net zo persoonlijk is als de inrichting van uw huis, werken wij stapsgewijs aan het ontwerp. Uiteraard wordt u bij iedere stap betrokken om uiteindelijk samen tot een uniek en persoonlijk ontwerp te komen.

De grootte van de tuin en uw wensen bepalen de prijs voor onze diensten. Tijdens een vrijblijvende afspraak worden uw wensen geïnventariseerd en wordt er een prijsberekening gemaakt, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

De onderstaande stappen worden doorlopen bij het realiseren van een tuinontwerp:

Stap 1: Vrijblijvende afspraak bij interesse

Nadat u heeft aangegeven dat u door ons een tuin wilt laten ontwerpen, nemen wij contact met u op en maken wij vrijblijvend een afspraak om u onze mogelijkheden te laten zien.

Stap 2: Inventarisering van uw wensen

Aan de hand van een verzameling foto’s van tuinen, bestrating, vijvers en beplanting die overeenkomen met uw wensen en een kopie van de kadastertekening (indien deze in uw bezit is), worden uw wensen door ons geïnventariseerd en bekijken wij samen met u de mogelijkheden voor een ontwerp. Wij maken foto’s van de tuin en tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat de tuin wordt ingemeten. Aan de hand van deze informatie maken wij een overzicht van de kosten. Een eventueel beplantingsplan kan hier in worden opgenomen.

Stap 3: Schetsen en ontwerpen

Uiteraard krijgt u rustig de tijd om te beslissen of het plan volledig aan uw wensen voldoet. Wanneer u onze expertise wenst in te zetten, kunt u dit aan ons laten weten. Wij beginnen vervolgens met het maken van een aantal schetsen. Wanneer deze schetsen gereed zijn, nemen wij contact met u op om samen naar de ontworpen eindresultaten te kijken.

Stap 4: Uitwerking concept ontwerp

Samen met ons bekijkt u de schetsen. De schets die uw voorkeur heeft, werken wij voor u uit. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en de mogelijkheden. Het is immers ons doel om naar een optimaal eindresultaat te werken waarbij de wenst van de klant centraal staat.

Stap 5: Contact over definitief ontwerp

Zodra de definitieve schets is uitgewerkt, nemen wij contact met u op.

Stap 6: Beplanting in het ontwerp

Het definitieve ontwerp wordt besproken. Mocht u aanpassingen hebben, kunnen wij dit meteen aanpassen. Daarnaast bespreken wij uw voorkeuren met betrekking tot de beplanting. Ook deze voorkeuren worden opgenomen in het ontwerp.

Stap 7: Beplantingsplan en materialenlijst

Wanneer het definitieve ontwerp gereed is, ontvangt u een overzicht met het beplantingsplan en de bijbehorende materialenlijst per post en/of per e-mail. Mocht u een offerte wensen voor de uitvoering van het ontwerp, kunt u dit kenbaar maken. Indien gewenst, maken wij voor u een vrijblijvende offerte voor het betreffende ontwerp.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek