T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Onderhoud

Om zo lang mogelijk van uw tuin te kunnen genieten, is het belangrijk dat de tuin goed wordt onderhouden. Wij adviseren u graag over alle facetten van tuinonderhoud en we garanderen u een onderhoudspakket op maat.

Onderhoud op afroep

Zodra u een onderhoudsbeurt wenst, neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak. Op de afgesproken dag, verschijnen wij met een team bestaande uit een vakbekwaam gediplomeerd hovenier en een assistent hovenier in opleiding. Gedurende de dag verrichten wij zolang nodig of overeengekomen werkzaamheden uit. Het vrijgekomen groenafval wordt direct door ons afgevoerd. Wanneer u gebruikt maakt van ‘onderhoud op afroep’, geldt een uurtarief. Tijdens een volle werkdag op locatie, worden er bovendien geen voorrijkosten berekend.

Onderhoudscontract all-in-one

Wanneer u een onderhoudscontract all-in-one bij ons afneemt, zorgen wij ervoor dat de tuin netjes wordt onderhouden. Dit betekent dat wij zorg dragen voor het verwijderen van onkruid, het snoeien en bemesten van planten en bomen en dergelijke werkzaamheden. Wanneer de tuin aan onderhoud toe is, verschijnen wij. Wanneer u aan ons kenbaar maakt dat u een ‘onderhoudscontract all-in-one’ wenst, komen wij geheel vrijblijvend een keer langs om uw wensen te inventariseren en om uw tuin te bekijken. Na de bezichtiging stellen wij –in samenwerking met de klant- een contract op.

Onderhoudscontract vast

Een vast onderhoudscontract houdt in dat er een aantal keer per jaar werkzaamheden worden verricht. De werkzaamheden kunnen bestaan uit het maaien van uw grasveld, het verwijderen van onkruid en het omspitten van de grond. Wanneer u interesse heeft in ‘onderhoudscontract vast’, komen wij vrijblijvend een keer langs om uw wensen te inventariseren en de te verrichten werkzaamheden en de bijbehorende frequentie te bepalen. Vervolgens wordt er een onderhoudscontract opgesteld.

Onderhoud per offerte

Wanneer u de wenst heeft om de tuin eenmalig te laten bemesten, verticuteren of wanneer u ons een maand wilt inschakelen om uw tuin te onderhouden, bieden wij de mogelijkheid om een onderhoudsbeurt te verzorgen op basis van een eenmalige offerte.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek