T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Kunstgras Standdaarbuiten

Kunstgras laten aanleggen in Standdaarbuiten? Verschuren Groen legt en levert kunstgras in heel Brabant, en dus ook in Standdaarbuiten. Door onze overzichtelijke prijzen, duidelijke offertesysteem en calculatie-tool kunnen wij scherpe prijzen leveren met hoogwaardige kwaliteit van kunstgras. Wij leveren onder andere voor particulieren, bedrijven, gemeenten en institutionele bedrijven!

Wij leveren kunstgras op basis van uw wensen en eisen. Ook bekijken we op voorhand de situatie en willen we meedenken in het proces om het beste resultaat te krijgen. Met jarenlange ervaring in het aanleggen van kunstgras weten we precies wat we moeten doen in welke situatie dan ook!

Door de enorme ontwikkeling van kunstgras en het onderhoudsarme aspect van het product, kiezen steeds meer mensen voor het aanbrengen van kunstgras in hun omgeving.
De beweegredenen zijn simpel:

  • Het heeft vrijwel geen onderhoud nodig;
  • Het blijft mooi op plaatsen waar gewoon gras slecht wil groeien, bijvoorbeeld langs een zwembad, onder speeltoestellen of op schaduwrijke plaatsen onder bomen;
  • Het blijft mooi als er tijdelijk iets wordt opgezet;
  • In combinatie met onze ondergronden biedt het een veilige speelplek voor uw kinderen;
  • Na een regenbui is het kunstgras weer snel droog en te bespelen

Kunstgras aanleggen in Standdaarbuiten

Niet ieder type kunstgras past in elke tuin en bij ieders stijl. Door het enorme aanbod van verschillende types kunstgras, ziet men vaak door de bomen het bos niet meer. Door zorgvuldig te selecteren, kunnen we precies zien welke situatie voor welke type kunstgras het meest geschikt is!

Wij leveren verschillende soorten typen kunstgras. Graag adviseren wij u het beste kunstgras voor uw situatie. Bij de aanleg van kunstgras volgen wij nauwkeurig en professioneel de leginstructies op zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Kosten Kunstgras aanleggen in Standdaarbuiten

U kunt via onze calculatietool heel makkelijk berekenen wat de kosten zijn voor het aanleggen van kunstgras. Mocht u er zelf niet uitkomen, twijfel dan niet en neem direct contact met ons op!

Prijsindicatie per m2
Grasveld €5 - €10
Beplanting €10 - €30
Straatwerk €50 - €150
Graszoden €75 - €150
Schuttingen €50 - €150

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek