T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Terugbelverzoek

Kunstgras Oudenbosch

Verschuren Groen levert kunstgras in Oudenbosch en is de leverancier voor al uw kunstgrasprojecten. Wij verhandelen, installeren en onderhouden kunstgras voor onze particuliere klanten, bedrijven en gemeenten in heel Brabant. Wij voorzien o.a. ook evenementen en bedrijven van kunstgras projecten of kunstgras bij u in de tuin of in bijvoorbeeld speeltuinen!

Door middel van kunstgras kunt u zorgeloos genieten van uw tuin en praktisch is kunstgras onderhoudsvrij en een duurzame oplossing voor iedere tuin. Heeft u plannen voor tuinaanleg? Kijk dan zeker wat de mogelijkheden en voordelen voor u zijn. Andere voordelen van kunstgras zijn:

  • Het heeft vrijwel geen onderhoud nodig;
  • Het blijft mooi op plaatsen waar gewoon gras slecht wil groeien, bijvoorbeeld langs een zwembad, onder speeltoestellen of op schaduwrijke plaatsen onder bomen;
  • Het blijft mooi als er tijdelijk iets wordt opgezet;
  • In combinatie met onze ondergronden biedt het een veilige speelplek voor uw kinderen;
  • Na een regenbui is het kunstgras weer snel droog en te bespelen.

Kunstgras aanleggen in Oudenbosch

Verschuren Groen biedt diverse hoogwaardige kunstgrassen die speciaal ontworpen zijn voor tuinaanleg en andere particuliere toepassingen. U hoeft niet bang te zijn dat het kunstgras gaat vervelen. Het lijkt net echt gras en blijft ondanks weersomstandigheden altijd goed! Kunstgras is makkelijk schoon te houden, vraagt weinig verzorging en kan altijd en overal aangelegd worden.

Verschuren Groen is de partij voor het professioneel leggen van kunstgras in Oudenbosch, door te werken met topmerken en ervaren hoveniers garanderen wij u het beste resultaat. Ons kunstgras heeft een zeer natuurlijke uitstraling, is bijna niet van echt te onderscheiden en u heeft er dus geen omkijken naar. Nooit meer sproeien en niet al het andere onderhoud dat natuurlijk gras nodig heeft.

Werkwijze kunstgras aanleggen Oudenbosch

Allereerst is het belangrijk dat het oppervlakte voorzien is van een goede laag straatzand en dit kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen. Het verdichten van het straatzand doen wij met een trilplaat. Rondom het kunstgras leggen wij een band op zijn zijkant, zodat wij hier het kunstgras na het afstrijken en aanbrengen gronddoek op kunnen lijmen.

Dit voorkomt dat het kunstgras omhoogkomt of dat er vuil onder terecht komt wat dan weer er voor zorgt dat de levensduur van een mooie mat verkort wordt. Na het leggen wordt het kunstgras met speciaal kwartzand ingeveegd om de kunstgras vezels overeind te houden.

Kosten Kunstgras aanleggen in Oudenbosch

De kosten voor het aanleggen van kunstgras kunt u eenvoudig zelf berekenen in onze calculatietool, mocht u er niet uitkomen dan kunt u contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag verder.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek