T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Terugbelverzoek

Kunstgras Hoeven

Tuin en Kunstgras verzorgt voor u de levering én de gehele aanleg van het kunstgras. Verschuren Groen legt kunstgras door heel Brabant en leggen ook kunstgras aan in Hoeven. Wij leggen kunstgras voor particulieren, bedrijven, gemeenten en institutionele instellingen in heel Brabant.

Wij hebben verschillende typen kunstgras voor uiteenlopende toepassingen. Wilt u als particulier kunstgras in uw tuin of juist op uw balkon? Of wilt u bijvoorbeeld als gemeenten graag uw kunstgras laten aanleggen voor speeltuinen of andere gemeente situaties?

Door middel van kunstgras kunt u zorgeloos genieten van uw tuin en praktisch is kunstgras onderhoudsvrij en een duurzame oplossing voor iedere tuin. Heeft u plannen voor tuinaanleg? Kijk dan zeker wat de mogelijkheden en voordelen voor u zijn. Andere voordelen van kunstgras zijn:

  • Het heeft vrijwel geen onderhoud nodig;
  • Het blijft mooi op plaatsen waar gewoon gras slecht wil groeien, bijvoorbeeld langs een zwembad, onder speeltoestellen of op schaduwrijke plaatsen onder bomen;
  • Het blijft mooi als er tijdelijk iets wordt opgezet;
  • In combinatie met onze ondergronden biedt het een veilige speelplek voor uw kinderen;
  • Na een regenbui is het kunstgras weer snel droog en te bespelen.

Kunstgras aanleggen in Hoeven

Wij leggen kunstgras door heel Brabant en wij komen graag naar u toe om het juiste kunstgras te leggen. We kijken hierbij naar uw situatie en uw wensen. Wij adviseren u graag over de aanleg van kunstgras, het te kiezen kunstgrastypen en de garantie op onze producten en werkzaamheden. Met uw wensen als uitgangspunt zoeken wij altijd naar de meest passende invulling.

Met de aanleg van kunstgras in Hoeven moeten we rekening houden met de oppervlakte en dat het voorzien is van een perfecte laag straatzand, voordat wij kunnen beginnen met de aanleg van kunstgras.

Kosten Kunstgras aanleggen in Hoeven

De kosten voor het aanleggen van kunstgras kunt u eenvoudig zelf berekenen in onze calculatietool, mocht u er niet uitkomen dan kunt u contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag verder.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek