T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Terugbelverzoek

Kunstgras Bosschenhoofd

U bent van plan om kunstgras aan te leggen in Bosschenhoofd of u wilt graag een nieuw kunstgrasgazon. Verschuren Groen kan dat voor u realiseren en verkoopt kunstgras van hoge kwaliteit, en leggen het tegelijkertijd graag voor u aan! Verschuren Groen levert aan particulieren, bedrijven, gemeenten en institutionele instellingen.

Door de enorme ontwikkeling van kunstgras en het onderhoudsarme aspect van het product, kiezen steeds meer mensen voor het aanbrengen van kunstgras in hun omgeving. De beweegredenen zijn simpel:

  • Het heeft vrijwel geen onderhoud nodig;
  • Het blijft mooi op plaatsen waar gewoon gras slecht wil groeien, bijvoorbeeld langs een zwembad, onder speeltoestellen of op schaduwrijke plaatsen onder bomen;
  • Het blijft mooi als er tijdelijk iets wordt opgezet;
  • In combinatie met onze ondergronden biedt het een veilige speelplek voor uw kinderen;
  • Na een regenbui is het kunstgras weer snel droog en te bespelen

Kunstgras aanleggen in Bosschenhoofd

Voor het aanleggen van kunstgras heeft u bij ons een goed overzicht in alle kosten die gemaakt worden. De prijzen zijn inclusief de levering en aanleggen van het kunstgras, dus alles wat daarbij komt kijken om het tot een perfect resultaat te maken. Hierbij gaan we zeer nauwkeurig te werk, zodat het geheel goed afgewerkt eruitziet. Nadien kan indien u wenst het kunstgras voorzien worden van zand.

We kunnen u aan al uw wensen en eisen voldoen, omdat we diverse soorten kunstgras hebben. Zowel voor binnen als buiten en voor alle mogelijke doeleinden kunnen wij u een grasmat aanleveren. Onze producten voldoen aan de hoge Nederlandse kwaliteitseisen. Naast het leveren in Bosschenhoofd leveren wij door heel Brabant.

Kosten Kunstgras aanleggen in Bosschenhoofd

U kunt via onze calculatietool heel makkelijk berekenen wat de kosten zijn voor het aanleggen van kunstgras in Bosschenhoofd. Mocht u er zelf niet uitkomen, twijfel dan niet en neem direct contact met ons op!

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek