T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Terugbelverzoek

Graszoden Standdaarbuiten

Op zoek naar een hovenier die graszoden kan aanleggen in Standdaarbuiten? Dan bent u bij Verschuren Groen aan het goede adres. Wij zijn een professioneel hoveniersbedrijf die onder andere de beste graszoden aanlegt voor onze klanten. Onze klanten zijn: particulieren, bedrijven, gemeenten en institutionele instellingen.

Doordat wij alles in eigenbeheer doen en jarenlange ervaring hebben in het aanleggen van graszoden in Standdaarbuiten, kunnen wij de beste prijs- en kwaliteitverhouding leveren door heel Brabant.

We hebben een uitgebreid assortiment aan grasmatten en kunnen dus van alles leveren, tot aan de levering en het proces van aanleggen en onderhoud.

Graszoden aanleggen in Standdaarbuiten

Het gebruik van grasmatten biedt onze klanten veel voordelen:

  1. Direct gebruikmaken van graszoden, maar in de eerste weken niet overmatig gebruiken.
  2. U heeft geen last van onkruid meer. Zo heeft u op de langere termijn minder werkzaamheden en meer rust van uw tuin.
  3. U moet het gazon wel bijhouden, maar u hoeft niet meer uw gras te zaaien als u graszoden heeft aangelegd.
  4. Beperkt aantal grassoorten: zo hebben wij diverse soorten graszoden, zoals: speelgazon, sportgazon, siergazon en andere gazons.

We hebben uitsluitend grasmatten te koop die een jaar lang op het land gelegen hebben, waardoor de wortels de tijd hebben gehad om op natuurlijke wijze hun stevigheid te verkrijgen. U vindt bij ons niet alleen grasmatten te koop van de hoogste kwaliteit, ze zijn ook relatief makkelijk te onderhouden. Het enige wat u hoeft te doen is af en toe water geven, bemesten en één keer per jaar schoonharken.

Prijs graszoden aanleggen in Standdaarbuiten

De kosten voor het leggen van graszoden kunt u eenvoudig zelf berekenen met onze calculatietool. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder. Ook voor advies of als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek