T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Terugbelverzoek

Graszoden Stampersgat

Wilt u graszoden laten aanleggen in Stampersgat van de hoogste kwaliteit? De graszoden van Verschuren Groen voldoet aan al uw wensen en eisen. Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie en kunnen diverse graszoden voor u aanleggen, afhankelijk van uw situatie.

Verschuren Groen heeft zichzelf gespecialiseerd in het aanleggen van grasmatten in de omgeving Stampersgat. Wij leveren aan particulieren, bedrijven, gemeenten en institutionele instellingen. Ook doen wij naast het aanleggen van graszoden ook aan tuinaanleg, tuinonderhoud, bestrating en andere hovenierswerkzaamheden.

Graszoden aanleggen in Stampersgat

Het gebruik van grasmatten biedt onze klanten veel voordelen:

  1. Direct gebruikmaken van graszoden, maar in de eerste weken niet overmatig gebruiken.
  2. U heeft geen last van onkruid meer. Zo heeft u op de langere termijn minder werkzaamheden en meer rust van uw tuin.
  3. U moet het gazon wel bijhouden, maar u hoeft niet meer uw gras te zaaien als u graszoden heeft aangelegd.
  4. Beperkt aantal grassoorten: zo hebben wij diverse soorten graszoden, zoals: speelgazon, sportgazon, siergazon en andere gazons.
  5. Weinig onderhoud, goed bestand tegen korte maai-afstand, zeer geschikt voor intensief gebruik, maar niet de eerste weken en kan lange tijd zonder vocht.

 
Het aanleggen van graszoden hoeft bij Verschuren Groen niet duur te zijn. Wij hanteren duurzame kwaliteit voor een scherpe prijs. Door direct levering kunnen wij onze kosten laag houden. Ook zijn wij in vergelijking met andere bedrijven vaak goedkoper. De ervaren graszodenspecialisten helpt u graag met al uw vragen!

Prijs graszoden aanleggen in Stampersgat

De kosten voor het leggen van graszoden kunt u eenvoudig zelf berekenen met onze calculatietool. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder. Ook voor advies of als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek