T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Terugbelverzoek

Graszoden Roosendaal

Bent u op zoek naar het aanleggen van graszoden in Roosendaal? Wilt u de aanleg van graszoden liever uitbesteden aan een graszodenspecialist bij u in de buurt? Verschuren Groen levert graszoden in Roosendaal en legt het tegelijk voor u aan. Wij zijn een full service hoveniersbedrijf en doen onder andere ook hovenierswerkzaamheden.

Dagelijks worden de graszoden vers geleverd en door een nauwkeurige selectie van duurzame materialen zien onze graszoden er op uiterlijk mooi en sterk uit. Door ons breed scala aan machinepark en apparatuur hebben wij de graszoden zo aangelegd.

Graszoden aanleggen in Roosendaal

Verschuren Groen levert aan particulieren, bedrijven, gemeenten en institutionele bedrijven door heel Oudenbosch. Het gebruik van grasmatten biedt onze klanten veel voordelen:

  1. U kunt de graszoden direct gebruiken: U kunt er onmiddellijk op lopen, maar de eerste weken niet intensief gebruiken. De graszoden hebben immers voldoende tijd nodig om sterke wortels én een dichte grasmat te vormen.
  2. U heeft geen last van onkruid: we realiseren een kwalitatieve grasmatten en zo komt er ook geen onkruid.
  3. U hoeft uw gazon ook niet te zaaien.
  4. Verschillende soorten gazons: wordt uw gazon intensief gebruikt of is het voor sier. Dat zijn vragen die wij op voorhand aan u stellen.
  5. Beperkt aantal grassoorten: zo hebben wij diverse soorten graszoden, zoals: speelgazon, sportgazon, siergazon en andere gazons.

 
Samen met u bekijken we de mogelijkheden en op voorhand gestelde vragen kunnen we u adviseren in de beste oplossing. Met graszoden brengt u snel kleur en sfeer in uw tuin. Onze specialisten weten precies hoe uw optimaal van uw tuin en grasmat kunt genieten. Op die manier is er altijd een ideale oplossing voor iedereen!

Prijs graszoden aanleggen in Roosendaal

De kosten voor het leggen van graszoden kunt u eenvoudig zelf berekenen met onze calculatietool. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder. Ook voor advies of als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek