T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Terugbelverzoek

Graszoden Oudenbosch

Verschuren Groen is de partij voor het aanleggen van graszoden in Oudenbosch. Door te werken met topkwaliteit graszoden en goed opgeleide hoveniers heeft u binnen afzienbare tijd een prachtig gazon!

Graszoden welke wij gebruiken zijn vrij van netten, onkruid en schadelijke insecten. U heeft na 14 dagen een prachtig gazon wat betreden kan worden. Ook ontvangt u bij opleving uitgebreid advies en een onderhoudskaart om u gazon in topconditie te houden!

Graszoden aanleggen in Oudenbosch

Verschuren Groen levert aan particulieren, bedrijven, gemeenten en institutionele bedrijven door heel Oudenbosch. Het gebruik van grasmatten biedt onze klanten veel voordelen:

  1. U kunt de graszoden direct gebruiken: U kunt er onmiddellijk op lopen, maar de eerste weken niet intensief gebruiken. De graszoden hebben immers voldoende tijd nodig om sterke wortels én een dichte grasmat te vormen.
  2. U heeft geen last van onkruid: we realiseren een kwalitatieve grasmatten en zo komt er ook geen onkruid.
  3. U hoeft uw gazon ook niet te zaaien.
  4. Verschillende soorten gazons: wordt uw gazon intensief gebruikt of is het voor sier. Dat zijn vragen die wij op voorhand aan u stellen.
  5. Beperkt aantal grassoorten: zo hebben wij diverse soorten graszoden, zoals: speelgazon, sportgazon, siergazon en andere gazons.

 
Met een breed scala aan machinepark en duurzame materialen heeft Verschuren Groen binnen 2 dagen uw omgeving volledig aangelegd met graszoden! Ook hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie en zijn wij pas tevreden als wij voldaan hebben aan uw wensen en eisen, die u op voorhand heeft gesteld.

Prijs graszoden aanleggen in Oudenbosch

De kosten voor het leggen van graszoden kunt u eenvoudig zelf berekenen met onze calculatietool. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder. Ook voor advies of als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek