T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Terugbelverzoek

Graszoden Bosschenhoofd

Bent u op zoek naar een specialist in het aanleggen van graszoden in Bosschenhoofd en wilt u dat dus liever uitbesteden? Dan bent u bij Verschuren Groen aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van graszoden, tuinaanleg, tuinonderhoud en bestrating van uw omgeving!

Graszoden aanleggen in Bosschenhoofd

Verschuren Groen levert door grasmatten door heel Bosschenhoofd en uiteraard heel Brabant. Het gebruik van grasmatten biedt onze klanten veel voordelen:

  1. Direct gebruikmaken van graszoden, maar in de eerste weken niet overmatig gebruiken.
  2. U heeft geen last van onkruid meer. Zo heeft u op de langere termijn minder werkzaamheden en meer rust van uw tuin.
  3. U moet het gazon wel bijhouden, maar u hoeft niet meer uw gras te zaaien als u graszoden heeft aangelegd.
  4. Beperkt aantal grassoorten: zo hebben wij diverse soorten graszoden, zoals: speelgazon, sportgazon, siergazon en andere gazons.

 
Zo kunnen we direct uw oude graszodenmat verwijderen en kunnen we nieuwe graszoden voor u aanleggen. Afhankelijk van uw wensen en eisen gaan wij aan de slag. We hanteren een 100% tevredenheidsgarantie, dus wij zijn pas tevreden als wij daaraan voldaan hebben. Indien u interesse heeft om uw gazon in te laten zaaien, is dit natuurlijk ook mogelijk. We hebben machines zodat wij zowel grote als kleine oppervlakten kunnen inzaaien. Tevens kunnen we andere grondwerkzaamheden voor u uitvoeren.

Prijs graszoden aanleggen in Bosschenhoofd

De kosten voor het leggen van graszoden kunt u eenvoudig zelf berekenen met onze calculatietool. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder. Ook voor advies of als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek