T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Ontwerp

De inrichting van uw tuin is net zo persoonlijk als die van uw huis, daarom werken wij bij het ontwerpen in stappen, en betrekken wij u telkens weer bij iedere stap om uiteindelijk samen tot een goed ontwerp te komen.

Wat een tuin ontwerp kost is lastig te zeggen, dit hangt af van de grote van de tuin en u wensen.
Bij de eerste vrijblijvende afspraak zal na het inventariseren van u wensten al snel een prijs voor het ontwerpen voor u gemaakt kunnen worden zodat u weet waar u aan toe bent.

Hieronder staan de stappen die wij bij het maken van een tuinontwerp nemen beschreven:

Stap 1:
U:
maakt aan ons kenbaar dat u door ons een tuin wilt laten ontwerpen.
Wij: nemen contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak

Stap 2:
U: verzameld foto’s plaatjes, knipsel e.d. van tuinen, bestrating, vijvers, beplanting, schuttingen e.d. die mooi vindt en in u tuin zou willen hebben. Ook zorgt u voor een kopie van de kadaster tekening (als u die heeft) van zowel het huis als het perceel.
Wij: Komen bij u vrijblijvend langs en inventariseren u wensen, bekijken u knipsels, ideeën e.d. Ook nemen wij het kopie van kadaster tekeningen mee en maken wat foto’s van de tuin momenteel.
Ook zullen wij de tuin inmeten. Nadat dit allen is gebeurt kunnen wij meteen een prijs voor u maken wat het uiteindelijke ontwerp met eventueel beplantingsplan voor u gaat kosten.

Stap 3:
U:
krijgt even rustig de tijd om te beslissen of u ons een ontwerp wil laten maken of niet. Als u uiteindelijk een ontwerp van ons wenst laat u dit weten.
Wij:
beginnen dan met het maken van een aantal schetsen, meestal een stuk of 5. Zodra wij deze schetsen klaar hebben nemen wij contact met u op en maken een afspraak wanneer wij weer komen.

Stap 4:
U:
bekijkt tijdens de afspraak met ons de schetsen en kiest er samen met ons een uit welke wij verder zullen gaan uitwerken.
Wij:
nemen meteen nog even extra u wensen door, om de schets goed uit te kunnen werken.

Stap 5:
U:

Wij: gaan nu de schets uitwerken, zodra deze schets is uitgewerkt nemen wij weer contact met u op.

Stap 6:
U:
krijgt nu het ontwerp te zien, samen met u bekijken en bespreken we dit dan.
Wij:
maken notities van dingen die nog veranderd moeten worden en passen dit dan nog op het ontwerp aan. Ook bespreken we welke beplanting u wenst en waar deze op het ontwerp verwerkt kan worden geplaats.

Stap 7:
U:
ontvangt nadat wij het ontwerp klaar hebben het ontwerp samen met het beplantingsplan en de materialenlijst per post, indien gewenst ontvangt u het ook per mail. Indien u ook een offerte wenst voor de uitvoering van het ontwerp laat u dit aan ons weten.
Wij:
maken indien gewenst voor u een vrijblijvende offerte voor de uitvoering van het ontwerp.

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan.

Foto

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek