T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Boomverzorging

Ook voor het advies, planten, snoeien en kappen van bomen bent u bij ons op het juiste adres!

Advies:
Indien u vermoed dat een boom niet meer veilig is, gewoon zeker wilt weten of de boom nog in orde is, of wilt weten wat voor ziekte er in de boom zit en wat hier aan te doen is? Of wilt weten welke boom het beste geplant kan worden?
Dan komen wij graag geheel vrijblijvend langs om de boom te inspecteren en geven u een geheel vrijblijvend advies.

Planten:
Bij het uitkiezen van een boom dient goed gekeken te worden naar hoe groot de boom wordt en of hij in de toekomst op de te planten plek wel kan blijven staan.
En in vele gevallen is vooraf overleg met de buren verstandig om later een hoop gedoe te voorkomen.
Wij adviseren u graag welke boom het beste gekozen kan worden en wat eventueel de nadelen van een boom zijn.

Nadat er besloten is welke boom er geplant gaat worden maken wij graag voor u vrijblijvend een offerte, zodra deze akkoord is gaan wij voor u de boom/bomen planten.

Wij zullen met ons vakkundig personeel de boom(en) zo planten dat u er jaren plezier van zult hebben, en zullen u tuin nadat de boom is geplant weer netjes achterlaten.

Snoeien:
Bij bomen is het belangrijk om ze regelmatig te snoeien, tijdens de snoei wordt de boom weer in evenwicht gebracht en wordt het dode hout verwijdert, eventueel kunnen bepaalde bomen tijdens het snoeien ook ingekort worden om bijvoorbeeld overhang bij de buren te beperken.

Wij kunnen voor u het vrijgekomen snoeihout ter plekke versnipperen en de snippers in u tuin achterlaten of meteen afvoeren.

Grote bomen worden bij ons vakkundig gesnoeid door middel van klimtechnieken of een hoogwerker, voor deze methodes zijn wij in bezit van de juiste certificering en kennis om de werkzaamheden op een verantwoordelijke wijze te verrichten.

Nadat u aan ons kenbaar gemaakt heeft een boom te willen laten snoeien komen wij geheel vrijblijvend de mogelijkheden bij u bekijken/bespreken, waarna wij voor u geheel vrijblijvend een offerte samen kunnen stellen.

Kappen:
Indien u besluit om een boom te laten kappen komen wij geheel vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken en u wensen te bespreken.
Ook zal er gekeken moeten worden of er een kap vergunning nodig is, welke wij eventueel voor u aan kunnen vragen.
Nadat wij bij u langs geweest zijn ontvangt u van ons een offerte, waarna akkoord de werkzaamheden ingepland kunnen worden.

De takken zullen ter plaatsen versnippert worden, de snippers kunnen in u tuin achtergelaten worden of afgevoerd worden.
het vrijgekomen hout kan voor u verwerkt worden tot haard hout of afgevoerd worden.

nadat de boom vakkundig verwijdert is zullen wij uw tuin weer netjes achterlaten.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek