T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Onderhoud

Een goed onderhouden terrein/tuin bij u bedrijf is zeker een visitekaartje!

Onderhoud van een terrein/tuin kan bij ons op de volgende manieren:

Onderhoud op afroep:
Zodra u een onderhoudsbeurt wenst neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak, wij zullen dan op de afgesproken dag stipt op tijd bij u aan komen rijden met 2 personen, een vakbekwaam gediplomeerd hovenier en een assistent hovenier in opleiding.
Wij verrichten dan gedurende de dag zolang nodig/overeengekomen onderhoudswerkzaamheden uit en voeren het vrijgekomen afval direct af.
Onderhoud op afroep doen wij tegen het geldende uurtarief. Wij rekenen geen voorrijkosten en voeren het afval gratis af bij een volle dag werk bij u op locatie.

Onderhoudscontract al-in-one:
Voor een vast bedrag per maand zorgen wij er voor dat het terrein/tuin er netjes bij blijft liggen, er wordt wanneer nodig onkruid verwijdert, gras gemaaid, gesnoeid, blad geruimd, gespit, bemest, vuil geprikt, kolken gereinigd, verharding geveegd en ga zo maar door.
Wij zullen dus wanneer u terrein/tuin er om vraagt vanzelf op/in uw terrein/tuin verschijnen!
Wij zullen er zelfs voor zorgen dat u plantenbakken goed gevuld zijn!
Wanneer u aan ons kenbaar maakt dat u een onderhoudscontract al-in-one wenst komen wij geheel vrijblijvend een keer langs om u wensen te inventariseren en u terrein/tuin te bekijken, wij vragen u dan hoe vaak u ongeveer wenst dat het gras gemaaid wordt of bijvoorbeeld hoe vaak u de borders gewied wilt hebben. Hierna kunnen wij voor u een contract opstellen, na ondertekening zult u ons dus wanneer nodig op het terrein/in de tuin zien verschijnen! En heeft u zelf totaal geen omkijken meer naar u terrein/tuin!
Om kwaliteit te waarborgen kan er eventueel gewerkt worden met beeldbestek.

Onderhoudscontract vast:
Voor een vast bedrag per jaar zorgen wij er dan voor dat er bijvoorbeeld 10 keer gemaaid wordt, 6 keer onkruid verwijdert, 5 keer vuil geprikt en 1 keer gespit wordt in een jaar.
Indien u aan ons laat weten interesse te hebben in het onderhoudscontract vast komen wij vrijblijvend een keer langs om u wensen te inventariseren en het aantal keren van de werkzaamheden te bepalen. Hierna kunnen wij voor u een onderhoudscontract opstellen en kan het onderhoud na ondertekening beginnen!

Onderhoud per offerte:
Wilt u een keer het gras geverticuteerd hebben? Een keer bemest? Of een keer vuil geprikt omdat het vaste team bijvoorbeeld met vakantie is???
Dan komen wij als u heeft laten weten interesse te hebben graag een keer vrijblijvend langs voor het maken van een offerte, waarna na ondertekening de werkzaamheden op de afgesproken dag(en) kunnen starten!

Prijsindicatie per m2
Grasveld €5 - €10
Beplanting €10 - €30
Straatwerk €50 - €150
Graszoden €75 - €150
Schuttingen €50 - €150

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek