T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Gladheidsbestrijding

Ook in de wintermaanden kunnen wij wat extra’s voor u betekenen, gladheidsbestrijding door middel van schuiven en strooien.

Wij zorgen er gedurende het seizoen voor dat u terrein tijdig gestrooid en geschoven wordt, wij verrichten de werkzaamheden veelal s ’morgens voor aanvang van u eerste medewerkers.

Gladheidsbestrijding is bij ons op de volgende manieren mogelijk:

Gladheidsbestrijding all-in-one:
Gedurende de wintermaanden betaald u een vast bedrag per maand, sneeuw, vorst, allebei of geen van beide het bedrag blijft het zelfde.
Wij zullen op uw terrein verschijnen om te strooien wanneer er gladheid verspeld wordt.
Zodra het gesneeuwd heeft zullen wij voor 09.00 uur s ‘morgens u terrein vrij geschoven hebben.
Zodra u laat weten interesse te hebben in gladheidsbestrijding all-in-one komen wij geheel vrijblijvend bij u langs om een offerte voor u samen te stellen.

Gladheidsbestrijding wanneer nodig:
Wanneer er gladheid verspeld wordt komen wij voor een afgesproken bedrag uit ons zelf langs om u terrein te strooien. Ook komen wij voor een afgesproken bedrag schuiven wanneer nodig.
U krijgt voor deze werkzaamheden dan per maand een factuur.
Indien u interesse heeft in gladheidsbestrijding wanneer nodig komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor het maken van een offerte.

Gladheidsbestrijding op afroep:
Wanneer u het nodig vindt dat er gestrooid of geschoven wordt meld u dit telefonisch of via onze website, wij zullen dan voor het vooraf afgesproken tarief de werkzaamheden binnen 3 uur verrichten.
Wij zijn 24/7 bereikbaar/paraat!
Wanneer u interesse heeft in gladheidsbestrijding op afroep komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor het maken van een offerte.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek