T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Aanleg

Wanneer het ontwerp klaar is kan er voor u een offerte samen gesteld worden op basis van het ontwerp. Indien wij het ontwerp niet zelf hebben gemaakt komen wij het ontwerp altijd nog even bij u na meten.

Wanneer u enkel een verharding, stukje beplanting, stukje gazon of iets dergelijk wil laten aanleggen is een ontwerp uiteraard niet nodig, en kunnen wij een offerte samen stellen na een vrijblijvend gesprek met u en een bezoek aan het terrein/tuin.

Nadat u een offerte heeft gehad en besluit het terrein/tuin door ons aan te laten leggen bestellen wij alle benodigde materialen, zodra deze allemaal binnen zijn kan er gestart worden met de aanleg werkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden bespreken wij de voortgang dagelijks met de u. Wij streven er naar om aanlegwerkzaamheden aaneengesloten af te werken en te voorkomen dat de werkzaamheden stil komen te liggen. Ook zorgen wij dat u bedrijfsvoering geen of zo weinig mogelijk hinder ondervind van de werkzaamheden. Wij zullen bijvoorbeeld lawaaiige werkzaamheden in het weekend uitvoeren.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek