T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Boomverzorging Stampersgat

Verschuren Groen is de specialist op het gebied van Boomverzorging in Stampersgat. Onze klanten zijn particulieren, bedrijven, gemeenten en andere institutionele instellingen. Wij verzorgen voor u de gehele advisering en controle, aanplanting, onderhouden en kappen van bomen in de omgeving Brabant.

Als we denken aan boomverzorging dan bedoelen we alle diensten die het volgende omvatten: het snoeien, planten, verplanten, weghalen of het zetten van (nieuwe) bomen. Verschuren Groen geeft adviezen en realiseert de operationele planning en beheer als het gaat om boomverzorging. Zo zorgen we voor veiligheid en stabiliteit van uw bomen.

Boomverzorging in Stampersgat

Het verzorgen van bomen wordt graag door deskundige hoveniers van Verschuren Groen gedaan. Het betreft een eigen discipline en het onderhouden van uw bomen moet met regelmaat en passie voor het vak gedaan worden. Indien u het snoeien, rooien en planten van uw bomen niet volgens de gebruikelijke regels doet, dan zal dit leiden tot extra kosten, verlies van uw boom en schade die soms niet of gedeeltelijk niet meer kan worden verwijderd.

Verschuren Groen is al jarenlang een gevestigd hoveniersbedrijf in de omgeving Brabant en is gevestigd in Oudenbosch. Mede door ervaring, vakmanschap en kennis op het gebied van boomverzorging, tuinaanleg en tuinonderhoud beschikken wij over de kern: full-service hoveniersbedrijf.

Kosten boomverzorging Stampersgat

De boomverzorging Stampersgat kunnen we middels verschillende boomgroepen aanpakken, afhankelijk van leeftijd, locatie en conditie worden deze gekeurd. De kosten van boomverzorging zijn lastig te noemen en hangt geheel af van de situatie en de plek.

Graag komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor het bekijken van de werkzaamheden. U kunt contact met ons opnemen. Overigens zijn wij niet alleen op het gebied van boomverzorging actief in Brabant. Ook voor baggerwerkzaamheden, rioolwerkzaamheden en grondverzet kunt u op ons rekenen.

Prijsindicatie per m2
Grasveld €5 - €10
Beplanting €10 - €30
Straatwerk €50 - €150
Graszoden €75 - €150
Schuttingen €50 - €150

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek