T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Boomverzorging Roosendaal

Verschuren Groen is de specialist op het gebied van Boomverzorging in Roosendaal. Onze klanten zijn particulieren, bedrijven, gemeenten en andere institutionele instellingen behoren tot onze partners. Wij verzorgen voor u de gehele advisering en controle, aanplanting, onderhouden en kappen van bomen in de omgeving Roosendaal, maar ook in andere delen van Brabant.

Verschuren Groen is gespecialiseerd in het onderhouden, planten en verwijderen en plaatsen van bomen. Uw wensen en eisen staan centraal, net als het uitgangspunt en de situatie van de boom om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Wij beschikken over de nodige ervaring op het gebied van boomverzorging en kwaliteitscontrole. Door jarenlange ervaring in boomverzorging weten wij hoe wij uw boom moeten behandelen.

Boomverzorging in Roosendaal

We proberen de situatie per boom te bekijken en zorgen voor het beheer ervan. Zo bieden wij meerdere passende oplossingen en bespreken wij graag met u de mogelijkheden om een vrijblijvende offerte voor u te kunnen maken.

Zo beheersen wij verschillende snoeimethodes en afhankelijk van de leeftijd van de boom passen wij deze correct toe. Ook kan het zijn dat er gevaarlijke situaties ontstaan als een boom te lang wordt. Vanaf de grond kunnen wij zowel grote- als kleine bomen kleiner maken. Voor iedere situatie bieden wij een passende oplossing.

Heeft u boomverzorging in Roosendaal nodig voor een goede prijs? Wij zijn in het bezit van duurzame materialen en gereedschappen om uw bomen te verzorgen. We doen onder andere ook diensten, zoals: tuinaanleg en tuinonderhoud.

Kosten boomverzorging Roosendaal

De boomverzorging Roosendaal kunnen we middels verschillende boomgroepen aanpakken, afhankelijk van leeftijd, locatie en conditie worden deze gekeurd. De kosten van boomverzorging zijn lastig te noemen en hangt geheel af van de situatie en de plek.

Graag komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor het bekijken van de werkzaamheden. U kunt contact met ons opnemen. Overigens zijn wij niet alleen op het gebied van boomverzorging actief in Brabant. Ook voor baggerwerkzaamheden, rioolwerkzaamheden en grondverzet kunt u op ons rekenen.

Prijsindicatie per m2
Grasveld €5 - €10
Beplanting €10 - €30
Straatwerk €50 - €150
Graszoden €75 - €150
Schuttingen €50 - €150

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek