T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Terugbelverzoek

Boomverzorging Oudenbosch

Verschuren Groen is de specialist op het gebied van Boomverzorging in Oudenbosch. Onze klanten zijn particulieren, bedrijven en gemeentes. Wij verzorgen de advisering/controle, aanplant, onderhoud en kap van bomen. Door onze uitgebreide kennis en gediplomeerde hoveniers kunnen wij snel, veilig en voordelig uw boom aanpakken.

Verschuren Groen is de specialist in de verzorging van bomen en boomgroepen. Met een team van vakkundige hoveniers zorgen wij ervoor dat uw bomen mooi en prettig onderdeel zijn van uw leefomgeving. We zijn voornamelijk in Brabant aan het werk.

We snoeien vele soorten en maten bomen op de manier die bij uw boom past, de situatie en de wensen van de opdrachtgever. Zo kunnen we de snoei begeleiden, onderhouden of bijvoorbeeld het snoeien van vormbomen.

Iedere boom en situatie vraagt zijn eigen aanpak. Wij verwijderen bomen daarom met verschillende duurzame materialen, zoals een hoogwerker, telekraan of gewoon vanaf de grond. We verwijderen bomen in grote tuinen of iedere andere soort locatie.

Boomverzorging in Oudenbosch

We kunnen uw boom in korte tijd verwijderen en de vrijgekomen tak- en stamhout wordt operationeel verwijderd. Op die manier kunnen we het snoeiafval direct versnipperen of zagen, waarna we het opladen en afvoeren.

Verschuren Groen plant individuele bomen als complete lanen en bos. Ook helpen wij het verplanten van alle soorten bomen en dit doen we deskundig en volgens duidelijk, voorgestelde doelen. Op die manier kunt u extra lang van uw leefomgeving genieten.

Ook verankeren we uw kwetsbare bomen, zodat zij weer stevig zijn en door kunnen groeien. In de meeste gevallen gaan de bomen dan weer jarenlang mee. Afhankelijk van de situatie kunnen we uw bomen op diverse manieren verankeren.

Kosten boomverzorging Oudenbosch

De boomverzorging Oudenbosch kunnen we middels verschillende boomgroepen aanpakken, afhankelijk van leeftijd, locatie en conditie worden deze gekeurd. De kosten van boomverzorging zijn lastig te noemen en hangt geheel af van de situatie en de plek.

Graag komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor het bekijken van de werkzaamheden. U kunt contact met ons opnemen.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek