T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Terugbelverzoek

Boomverzorging Oud-Gastel

Verschuren Groen is de specialist op het gebied van Boomverzorging in Oud-Gastel. Verschuren Groen verzorgt de bomen voor particulieren, bedrijven, gemeenten en diverse instellingen in heel Brabant. We snoeien, (ver)planten, bestrijden ziektes, verbeteren en onderhouden bomen.

We leveren maatwerk en hebben een breed scala aan moderne machines en apparatuur om uw boomverzorging volledig uit te besteden. Zo kunnen wij: rooien, kappen, vellen van bomen, snoeien van bomen en struiken, uitdunnen en stobben frezen.

Boomverzorging in Oud-Gastel

Het snoeien van bomen behoort tot onze standaard werkzaamheden en is nodig om te genieten van uw boomplanten. Dit geldt zowel voor jonge als oude bomen. Door het snoeien houdt u uw bomen in goede conditie en op die manier kunnen we uw eindvorm van uw bomen bepalen.

U kunt Verschuren Groen inschakelen voor het planten van bomen, maar ook voor het afbreken van bomen. Zo beheersen wij verschillende technieken, zowel voor situaties met veel ruimtes als situaties met weinig ruimtes. Voor het afbreken van bomen is goed gereedschap nodig. Ook kunnen wij stobben, die altijd overblijven na het weghalen van een boom.

Kosten boomverzorging Oud-Gastel

De boomverzorging Oud-Gastel kunnen we middels verschillende boomgroepen aanpakken, afhankelijk van leeftijd, locatie en conditie worden deze gekeurd. De kosten van boomverzorging zijn lastig te noemen en hangt geheel af van de situatie en de plek.

Graag komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor het bekijken van de werkzaamheden. U kunt contact met ons opnemen.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek