T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Boomverzorging Hoeven

Verschuren Groen is de specialist op het gebied van Boomverzorging Hoeven. Onze klanten zijn particulieren, bedrijven, gemeenten en andere institutionele instellingen. Wij verzorgen de advisering/controle, aanplant, onderhoud en kap van bomen in heel Brabant.

Al jarenlang hebben wij ervaring met hovenierswerkzaamheden, waaronder boomverzorging. Wij kunnen uw ingewikkelde vraagstukken met betrekking tot bomen oplossen aan uw wensen en eisen. Wij hebben ons ontfermd over tienduizenden bomen door heel Brabant.

Verschuren Groen doet boomverzorging in Hoeven met de volste overtuiging en uit liefde voor de boom. Wij kijken situatie afhankelijk wat voor uw bomen het beste is. Op die manier zijn wij een autoriteit geworden in de omgeving Brabant op het gebied van boomverzorging. Door onze vakbekwame hoveniers en bundeling van innovatie en plezier in ons werk zijn wij uitgegroeid tot een serieuze speler als hoveniersbedrijf.

Boomverzorging in Hoeven

Verschuren Groen behoort tot de meest toonaangevende hoveniersbedrijven in Brabant. Zo beheren wij beleidsplannen en behandelen we elke situatie anders. Uw bomen zijn bij Verschuren Groen in goede handen!

Onder andere de uitvoering is belangrijk. Zo regelen wij voor u: boomverzorging, aanplanten en verplantingen, nazorg en garantie, snoeien van bomen, plaatsen van bomen en nog veel meer. Zo doen we ook aan tuinaanleg en tuinonderhoud.

Kosten boomverzorging Hoeven

De boomverzorging Hoeven kunnen we middels verschillende boomgroepen aanpakken, afhankelijk van leeftijd, locatie en conditie worden deze gekeurd. De kosten van boomverzorging zijn lastig te noemen en hangt geheel af van de situatie en de plek.

Graag komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor het bekijken van de werkzaamheden. U kunt contact met ons opnemen

Prijsindicatie per m2
Grasveld €5 - €10
Beplanting €10 - €30
Straatwerk €50 - €150
Graszoden €75 - €150
Schuttingen €50 - €150

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek