T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Boomverzorging Bosschenhoofd

Verschuren Groen is de specialist op het gebied van Boomverzorging in Bosschenhoofd. Onze klanten zijn particulieren, bedrijven, gemeenten en andere institutionele instellingen. Wij verzorgen de advisering/controle, aanplant, onderhoud en kap van bomen in heel de omgeving Brabant.

Als we het hebben over boomverzorging dan heeft een boom oorspronkelijk geen snoei of verzorging nodig. Het zijn hedendaags de omstandigheden die het wel belangrijk maken, vooral als u extra wilt genieten van de bomen in uw omgeving.

Verschuren Groen heeft de expertise in huis om u te adviseren, uw bomen aan te planten, uw bomen te onderhouden en de complete verzorging uit te voeren. De overige takken en versnipperingen worden geheel door onze hoveniers verwijderd.

Boomverzorging in Bosschenhoofd

Zo kunnen wij uw bomen in alle fasen begeleiden en snoeien wij volwassen bomen tot de ideale hoogte. Zo kunnen wij op elk geschikte locatie uw bomen kappen, of het nou in een particuliere tuin is of in bedrijfstuinen en gemeenten. Voor het versnipperen van takken, het afvoeren van stamhout en het uitfrezen van stobben beschikken wij over de actuele kennis en het juiste werkmaterieel.

Verschuren Groen is een dynamisch hoveniersbedrijf uit Oudenbosch dat zich al enkele jaren richt met het onderhouden van tuinen en andere hovenierswerkzaamheden. Naast boomverzorging doen wij ook de tuinaanleg en onderhoud van uw tuin.

Kosten boomverzorging Bosschenhoofd

De boomverzorging Bosschenhoofd kunnen we middels verschillende boomgroepen aanpakken, afhankelijk van leeftijd, locatie en conditie worden deze gekeurd. De kosten van boomverzorging zijn lastig te noemen en hangt geheel af van de situatie en de plek.

Graag komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor het bekijken van de werkzaamheden. U kunt contact met ons opnemen.

Prijsindicatie per m2
Grasveld €5 - €10
Beplanting €10 - €30
Straatwerk €50 - €150
Graszoden €75 - €150
Schuttingen €50 - €150

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek