T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Boomverzorging

Ook voor het advies, planten, snoeien en kappen van bomen bent u bij ons aan het juiste adres!

Advies

Wanneer u vragen heeft over verschillende bomen, kunt u onze expertise inschakelen. Of het nu gaat over boomziektes of welke boom het beste geplaatst kan worden in de omgeving. Voor alle scenario’s met betrekking tot boomverzorging, kunt u ons vrijblijvend om een inspectie of advies vragen.

Planten

Bij het kiezen van een boom dient u rekening te houden met de groei en de locatie waar de boom geplant wordt. Graag adviseren wij u over alle aspecten die komen kijken bij de aanschaf en het planten van een boom. Nadat er besloten is welke boom er geplant gaat worden, maken wij voor u vrijblijvend een offerte. Zodra u akkoord bent gegaan met de offerte, gaan wij voor u de desbetreffende boom/bomen planten. Met ons vakkundige personeel kunnen wij u de garantie bieden dat u jaren lang plezier heeft van de boom. Vanzelfsprekend wordt de tuin altijd netjes achtergelaten.

Snoeien

Het is belangrijk bomen regelmatig te snoeien om de boom in evenwicht te houden. Wij dragen zorg voor de verwijdering van dood hout en eventuele inkorting om overhang op naastgelegen locaties te beperken. Het vrijgekomen snoeihout kan ter plaatse worden versnipperd en het afval wordt direct door ons afgevoerd.
Grote bomen worden vakkundig door ons gesnoeid door middel van een hoogwerker of het gebruik van klimtechnieken. Voor deze manieren van aanpak zijn wij in het bezit van de juiste certificering en vakbekwame kennis om de werkzaamheden op een verantwoordelijke wijze te verrichten.

Nadat u aan ons kenbaar gemaakt heeft een boom te willen laten snoeien, komen wij geheel vrijblijvend de mogelijkheden bij u te bekijken en te bespreken. Vervolgens stellen wij geheel vrijblijvend een offerte op waarin de mogelijkheden en de bijkomende kosten worden verwerkt.

Kappen

Als u hebt besloten een boom te laten kappen, komen wij geheel vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken en uw wensen omtrent het kappen van de boom te bespreken.
Indien nodig, kunnen wij een kapvergunning voor u aanvragen. Wanneer wij bij u langs zijn geweest en u akkoord gaat met de opgestelde offerte, kunnen de werkzaamheden direct worden gepland. Bij het kappen van een boom, kan het afval ter plaatse versnipperd worden. U heeft uiteraard zelf de keuze om deze zelf af toe voeren of om het afval door ons te laten afvoeren. Bovendien kan het overgebleven hout voor u verwerkt worden tot haardhout. Na het vakkundig verwijderen van de boom, kunt u erop rekenen dat de tuin in nette staat wordt achtergelaten.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek