T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Terugbelverzoek

Tuinaanleg Standdaarbuiten

Verschuren Groen levert vakbekwame hoveniers voor tuinaanleg Standdaarbuiten. Onze hoveniers zijn niet alleen in de omgeving Standdaarbuiten, maar in geheel Brabant doen wij tuinwerkzaamheden. Wij hebben veel hovenierservaring en zijn breed opgeleid in alle technische vaardigheden. Wij selecteren voor gespecialiseerde onderdelen altijd vakmensen.

Verschuren Groen werkt voor grote projecten, instellingen, bedrijven, gemeentes en particulieren. Wij leveren aan onze bovenstaande partners (bedrijf)tuinen en diverse andere werkzaamheden.

Voor bedrijven en instellingen maken wij complete concepten waarin bedrijfsvoorzieningen (entree, parkeren, verlichting, etc.) worden geïntegreerd zodat een representatieve bedrijfstuin ontstaat. Naast de aanleg van tuinen kunnen wij ook diverse projecten verzorgen. Tevens hebben wij regelmatig een adviserende rol bij de ontwikkeling en aanleg van grote tuinprojecten.

Tuin aanleggen in Standdaarbuiten

Wij hebben ervaring met de wensen en eisen die gesteld worden door onze leveranciers en opdrachtgevers. Als er een vergunning moet worden aangevraagd kunnen wij dat voor u regelen.

Bij het aanleggen van uw tuin krijgt u van ons vakkundige informatie en adviezen over de wijze waarop u uw tuin kunt onderhouden. Ook bieden wij tegen scherpe tarieven verschillende onderhoudspakketten aan om uw tuin periodiek te onderhouden.

Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze bij het aanleggen van tuinen. Vraag ons daarom gerust om meer informatie en advies.

Kosten tuinaanleg Standdaarbuiten

De kosten voor het aanleggen van losse facetten, zoals: bestrating, afscheiding, gras, beplanting, overkappingen, vijvers, tuinverlichting en beregening. Dit kunt u hier eenvoudig zelf berekenen in onze calculatie-tool.

Voor de kosten van de tuinaanleg van een complete tuin in Standdaarbuiten komen wij graag eerst geheelvrijblijvend bij u langs om het werk te bekijken en te bespreken, hierna ontvangt u dan een geheelvrijblijvende offerte, neem hiervoor contact met ons op.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek