T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Terugbelverzoek

Tuinaanleg Stampersgat

Wilt u uw tuin aanleggen in Stampersgat? Door jarenlange ervaring en vakbekwame hoveniers kunnen wij uw wensen en eisen doeltreffend en efficiënt uitvoeren. Verschuren Groen beschikt over de kennis, gereedschappen en machines om uw tuin aan te leggen. Uiteraard kunt u, indien gewenst, zelf delen van uw eigen tuin aanleggen om de kosten te drukken of gewoon omdat u graag in uw tuin werkt.

Verschuren Groen biedt verschillende mogelijkheden om uw tuin volledig aan te leggen. Met een operationeel plan zetten wij belangrijke data, zoals: werkzaamheden, wensen en eisen, kosten en datum van oplevering op papier.

Nadat het tuinontwerp klaar is, kunnen we beginnen met de aanleg van uw droomtuin. Doordat wij werken met vakbekwame hoveniers en gebruik maken van duurzame materialen kunnen wij snel en efficiënt uw tuin aanleggen. Niet alleen heeft u daardoor in een korte periode uw droomtuin om van te genieten maar ook zijn de kosten daardoor niet te hoog.

Tuin aanleggen in Stampersgat

Tuinaanleg heeft diverse werkzaamheden, zoals: het inzaaien van graszaad, aanleg van graszoden of het plaatsen van planten en bomen. Ook het aanleggen van bestrating en het terras zijn het onderdeel van het aanleggen van tuinen. En allerlei soorten schuttingen plaatsen, tuinhuisjes plaatsen of een vijver aanleggen.

Heeft u andere ideeën en wensen? Neem gerust contact met ons op. Door onze ervaring en goede contacten met leveranciers kunnen wij u een goede prijsindicatie geven.

Kosten tuinaanleg Stampersgat

De kosten voor het aanleggen van losse facetten, zoals: bestrating, afscheiding, gras, beplanting, overkappingen, vijvers, tuinverlichting en de beregening. Dit kunt u hier eenvoudig zelf berekenen in onze calculatie-tool.

Voor de kosten van de tuinaanleg van een complete tuin in Stampersgat komen wij graag eerst geheelvrijblijvend bij u langs om het werk te bekijken en te bespreken, hierna ontvangt u dan een geheelvrijblijvende offerte, neem hiervoor contact met ons op.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek