T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Terugbelverzoek

Tuinaanleg Roosendaal

Wilt u uw tuin aanleggen in Roosendaal? Bij Verschuren Groen kunt u voor scherpe tarieven en tegen uw wensen en eisen uw tuin laten aanleggen. Of het gaat om een volledige tuinaanleg of slechts een gedeeltelijke tuinaanleg, namens Verschuren Groen kunnen wij u altijd van dienst zijn!

Verschuren Groen is ervaren in het onderhouden, aanleggen en aanpassen van particulieren als bedrijfstuinen. Zo kunt u kiezen voor een eenmalige opdracht of voor het periodiek onderhouden van uw tuin.

Tuin aanleggen in Roosendaal

Indien uw tuin een kleine aanpassing nodig heeft kunnen wij u adviseren over de inrichting en beplanting van uw tuin. Voor grote veranderingen kunnen wij een vrijblijvend afspraak maken om de mogelijkheden en tuinontwerp met u te bespreken.

Als u weinig tijd kunt besteden of u heeft niet de groene vingers om uw tuin te onderhouden, dan kunt u ervoor kiezen om verschillende onderhoudspakketten voor u tuin te selecteren. Zo kunt u ervoor kiezen om eenmalig uw tuin te onderhouden of periodiek over het jaar heen.

  • Gazon (maaien, bemesten, verticuteren)
  • Border (bemesten, onkruid, inzaaien)
  • Struiken (snoeien, bemesten, aan/verplanten)
  • Bomen (snoeien, kappen, bemesten)
  • Houtwerk (schuttingen, vlonders)
  • Bestrating (vervangen, uitbreiden, reinigen)

Kosten tuinaanleg Roosendaal

De kosten voor het aanleggen van losse facetten, zoals: bestrating, afscheiding, gras, beplanting, overkappingen, vijvers, tuinverlichting en de beregening. Dit kunt u hier eenvoudig zelf berekenen in onze calculatietool.

Voor de kosten van de tuinaanleg van een complete tuin in Roosendaal komen wij graag eerst geheel vrijblijvend bij u langs om het werk te bekijken en te bespreken, hierna ontvangt u dan een geheel vrijblijvende offerte, neem hiervoor contact met ons op.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek