T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Terugbelverzoek

Tuinaanleg Oudenbosch

Een tuin aanleggen starten we met een goed tuinontwerp. Een tuin aanleggen in Oudenbosch door hovenier Verschuren Groen doen we volgens uw wensen en eisen. Een tuinontwerp begint met een inventarisatie van uw tuinwensen.

Door jarenlange ervaring van onze hoveniers kunnen we uw tuin in de nopjes aanleggen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u de tijd krijgt die bij u past. Voor het aanleggen van uw tuin hebben wij vakkundige hoveniers in dienst die hun vak verstaan.

Op het gebied van tuinaanleg Oudenbosch is er bij Verschuren Groen veel mogelijk. Wij kunnen uw tuin volledig aanleggen, maar ook in fases als u dit beter uitkomt. Vanaf de aanvang van de grond –en/of afbraakwerken wordt alles door ons gecoördineerd en opgevolgd. Om die reden kunnen we dan ook de uitvoeringstermijn sterk beperken.

Tuin aanleggen in Oudenbosch

De aanleg van uw tuin wordt op uw wensen afgestemd. Wij adviseren u om duurzame, hoogwaardige materialen te gebruiken in de tuin om de levensduur van uw tuin te verhogen.

Alle aanlegwerkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd, zoals grondwerk, aanleg, bestrating, aanleg van vijvers en het plaatsen van bijvoorbeeld tuinhuizen, loungeruimtes en overkappingen.

U heeft bij Verschuren Groen 1 jaar garantie, dus mocht er gedurende het eerste groeiseizoen iets niet in orde zijn, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u vakkundig en met flinke dosis creativiteit adviseren en helpen. Het aanleggen kunt u door ons laten uitbesteden en wordt door vakmanschap door onze hoveniers uitgevoerd. Van het grondwerk tot en met de keuze en de verwerking van de juiste materialen kunt u bij ons bedrijf terecht.

Kosten tuinaanleg Oudenbosch

De kosten voor het aanleggen van losse facetten, zoals: bestrating, afscheiding, gras, beplanting, overkappingen, vijvers, tuinverlichting, beregening etc. kunt u hier eenvoudig zelf berekenen in onze calculatie-tool.

Voor de kosten van de tuinaanleg van een complete tuin in Oudenbosch komen wij graag eerst geheelvrijblijvend bij u langs om het werk te bekijken en te bespreken, hierna ontvangt u een geheelvrijblijvende offerte, neem hiervoor contact met ons op.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek