T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Terugbelverzoek

Tuinaanleg Hoeven

Uw tuin aanleggen in Hoeven. We zetten van tevoren duidelijk uw wensen en eisen op papier en zetten dat om in een operationeel plan. 

Om uw tuin aan te leggen hebben wij vakbekwame hoveniers in dienst. In overleg met u maken we operationele plannen, waarbij rekening gehouden wordt met alle werkomstandigheden, zoals: de bezetting, tijd en kosten. Na de dag van oplevering kunt u direct heerlijk genieten in uw nieuwe tuin.

Tuin aanleggen in Hoeven

Na de oplevering kunnen wij u ook helpen met het onderhoud van uw tuin. Op basis van een onderhoudsplan en de kosten kunnen wij uw tuin periodiek onderhouden en bijhouden, zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuin.

Wij kunnen uw tuin volledig verzorgen. Verschuren Groen beheerst alle vaardigheden om allerlei type tuinen op een zorgvuldige manier aan te leggen. Het aanleggen van tuinen doen we al jaren en als hovenier in de omgeving Brabant gaan wij voor het beste resultaat. Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie en kunnen u jaren tuinplezier garanderen!

Bij het aanleggen van uw tuin in Hoeven wordt uw tuin aangelegd volgens een vakkundige en efficiënte werkwijze, zodat uw tuin tegelijkertijd ook nog eens duurzaam is, maar ook met de veiligheid en het gebruik van duurzame materialen.

Kosten tuinaanleg Hoeven

De kosten voor het aanleggen van losse facetten, zoals: bestrating, afscheiding, gras, beplanting, overkappingen, vijvers, tuinverlichting en beregening. Kunt u hier eenvoudig zelf berekenen in onze calculatie-tool.

Voor de kosten van de tuinaanleg van een complete tuin in Hoeven komen wij graag eerst geheelvrijblijvend bij u langs om het werk te bekijken en te bespreken, hierna ontvangt u dan een geheelvrijblijvende offerte, neem hiervoor contact met ons op.

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek