T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Terugbelverzoek

Tuinaanleg Bosschenhoofd

Wilt u uw tuin aanleggen in Bosschenhoofd? Bij Verschuren Groen kunt u voor scherpe tarieven en tegen uw wensen en eisen uw tuin laten aanleggen. Of het gaat om een volledige tuinaanleg of slechts een gedeeltelijke tuinaanleg, namens Verschuren Groen kunnen wij u altijd van dienst zijn!

Na een inventarisatiegesprek krijgen wij uw ideeën op papier en stellen we een operationeel plan samen. Op die manier komen we onze belangrijkste afspraken na en zijn er in de toekomst geen onregelmatigheden. Wij staan klaar om uw tuin door onze vakkundige hoveniers te laten aanleggen.

Een tuin aanleggen vergt een investering in kwaliteit waar u als het goed is jarenlang plezier van hebt. Wij beschouwen het dan ook als onze plicht om bij de aanleg van uw tuin professioneel en zorgvuldig te werk te gaan.

Tuin aanleggen in Bosschenhoofd

Wij werken voornamelijk met duurzame, geselecteerde leveranciers. Ook de bomen en planten die we aanbrengen worden geselecteerd en zijn afkomstig van betrouwbare groothandels.

We organiseren en begeleiden het proces tot de aanlevering van uw tuin. We helpen u graag met het onderhoud en de verdere ontwikkeling van uw tuin en hebben verschillende onderhoudspakketten voor u na aanlevering van uw tuin.

Met vele kleine toepassingen van materialen ontstaat er een subtiele wijze van gevoel van ruimte. Op die manier laten wij uw kleine tuin groot lijken. Wij geven ook grote tuinen met verschillende fijne plekjes waar u van diverse facetten van uw tuin kunt genieten.

Kosten tuinaanleg Bosschenhoofd

De kosten voor het aanleggen van losse facetten, zoals: bestrating, afscheiding, gras, beplanting, overkappingen, vijvers, tuinverlichting en de beregening. Dit kunt u hier eenvoudig zelf berekenen in onze calculatie-tool.

Voor de kosten van de tuinaanleg van een complete tuin in Bosschenhoofd komen wij graag eerst geheel vrijblijvend bij u langs om het werk te bekijken en te bespreken, hierna ontvangt u dan een geheel vrijblijvende offerte, neem hiervoor contact met ons op.

 

 

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek