T 0165-328640

E info@verschurengroen.nl

Aanleg

Zodra het definitieve ontwerp gereed is, stellen wij hiervoor een offerte op. Als het ontwerp niet door ons gerealiseerd is, wordt het ontwerp altijd nagemeten.

Indien u enkel een verharding wilt laten aanleggen of een stukje beplanting of gazon, is een ontwerp uiteraard niet nodig. Aan de hand van een vrijblijvend gesprek en een bezoek aan de tuin of aan het terrein, stellen wij een offerte voor u op.

Wanneer u na ontvangst van de offerte besluit uw tuin of terrein door ons te laten aanleggen, bestellen wij voor u alle benodigde materialen. Wanneer wij in het bezit zijn van deze materialen, worden de werkzaamheden gestart. U wordt betrokken in de vorderingen omtrent de werkzaamheden. Bovendien streven wij ernaar de werkzaamheden aaneengesloten uit te voeren om zo secuur en snel mogelijk tot een eindresultaat te komen dat aansluit op uw wensen. Uiteraard zorgen wij voor zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden. Zo kunnen wij werkzaamheden die mogelijk geluidshinder veroorzaken, in het weekend uitvoeren.

Aangezien wij alle benodigde onderhoudsmachines bezitten, heeft u nergens omkijken naar en wordt eventuele stagnatie van de werkzaamheden voorkomen. Onze machines en het gereedschap dat wij gebruiken, wordt iedere week in onze eigen werkplaats onderhouden.

 

TerugbelverzoekReferenties


Schutting plaatsen

Terugbelverzoek